Firmamızda pleksi bombe ya da şişirme pleksi ve kıvrımlı köşeler, tam istemiş olduğunuz ölçülerde otomatik makineler yardımıyla hazırlanır. Firmamızda pleksi fanus kapak trafik köşe ailesi gibi ürünlerin yapımı en kısa sürede tamamlanır ve teslimatı yapılır. 

Pleksi bombe ve diğer tüm ürünleri kullanıcısından çok fazla avantaj sağlar nokta belli ısılarda şekil alma ve soğuma gerçekleştiği zaman almış olduğu ilk şekli koruma özelliği bulunan pleksi hemen her sektörde kullanılıyor. İhtiyaç duyduğunuz her türlü pleksi bombe ve diğer modelleri sizin talebiniz doğrultusunda firmamız tarafından hayata geçirilir. Firmamızda her model ve çeşitte kaliteli aynı zamanda ekonomik pleksi imalat işlemi yapmaktayız.

Pleksi bombe ve diğer tüm ürünlerin kullanım alanı oldukça yaygındır. Plexi renkli ve renksiz çeşitleri bulunan plastik bir malzemedir. Saydam yarı saydam olarak üretilebilir.

Bu tepsinin kolay bir şekilde işlenebilen kesilebilen ve delinebilen hafif bir yapısı mevcuttur. Pleksi renkli ve renksiz türleri bulunan

Ayrıca plastik cam olarak da tanınan bir çeşit materyaldir. Pleksi cam kıyasla daha dayanıklı ve hafif bir malzemedir. Tek dezavantajı termodinamik bir yapıya sahip olduğu için yanmaya karşı dayanıklılığının az olmasıdır.

Pleksilerin farklı ebatları bulunur genellikle piyasada en fazla talep gören pleksi ebatları 200*135 cm.dir. firmamızda her boyutta ve modelde talep edilen pleksi üretimi yapılır. 

Pleksi bombe diğer tüm pleksi malzemeden yapılmış olan ürünler ışık geçirgenliği yüksek ve darbelere karşı dirençli ürünlerdir. Pleksi malzemenin cama oranla darbelere karşı dayanıklı 6 kat daha fazladır. Pleksinin kenarları keskin değildir.

Kırıldığı zaman yaralanmalara neden olmaz. Plexi vitrin stantlarında harf şişirme işleminde yatak başlarında takı standı olarak gözlük standı olarak ve diğer tüm özel tasarımlar da kullanılabiliyor.

Ayrıca ev ve büro mobilyaları aydınlatma elemanları antika teşhir üniteleri banyo ve mutfak aksesuarları da kullanım alanları arasında. Firmamızda her türlü pleksi dekorasyon ürünleri imalatını gerçekleştirmekteyiz.

Bizden talep edeceğiniz ölçülerde ve modelde pleksi bombe üretimi firmamızda en kısa süre içerisinde kaliteli bir şekilde üretilir ve size teslim edilir.